fbpx Toplinske crpke za zagrijavanje vode | TIKI

Toplinske crpke za zagrijavanje vode

DHW linija

Vrhunska visokoenergetska rješenja.

Cjenik toplinskih crpki za zagrijavanje vode

Preuzmite cjenik toplinskih crpki za zagrijavanje vode

Zavrtite krug želja

i otkrit ćete ključne prednosti rješenja TIKI!

Pametno rješenje za male prostore

Srednjelitražne toplinske crpke za sanitarnu vodu zahvaljujući svojim mjerama i svojstvima grijanja jednostavno zamjenjuju klasične električne grijalice vode. Crpke se, zahvaljujući njihovoj kompaktnosti, mogu postaviti na mjesta klasičnih električnih grijalica vode.

Upravljani zrak

Novije objekte odlikuju dobro zabrtvljeni prozori i vrata te dobro izolirani zidovi. Uz pomoć toplinske crpke može se obaviti prozračivanje objekta, a korištenjem topline odvodnje zraka može se osigurati i topla sanitarna voda.

Dvostruka protukorozijska zaštita

Prvoklasni iznimno čist emajl i velika magnezijeva anoda osiguravaju izdrživost i u najtežim uvjetima rada, i to bez štetnih primjesa u vodi.

Visokokvalitetna izolacija

Ekološki prihvatljiva toplinska izolacija osigurava najekonomičniju uporabu energije i najniže gubitke topline. Kod nekih modela doseže debljinu do 100 milimetara. Proizvedena je od visokokvalitetne, ekološki prihvatljive poliuretanske pjene koja ne sadrži klorofluorougljike (CFC).

Indirektni cijevni zračni grijači

Električni su grijači umetnuti u čeličnu, emajlom zaštićenu grijaću prirubnicu i nisu u izravnome dodiru s vodom. To osigurava njihov dug životni vijek, manje taloženje vodenoga kamenca i jednostavno servisiranje.

Vanjski kondenzator

Omotan na vanjskoj strani kotla sprječava taloženje vodenoga kamenca, što produljuje životni vijek i ujedno osigurava veću sigurnost uporabe.