fbpx Prednosti TIKI uređaja | TIKI

Prednosti TIKI uređaja

Visoka tehnologija

Zaštita od legionele

Ako temperatura vode koja je pohranjena u grijalici u razdoblju od dva tjedna zaredom nikada ne dostigne 65 °C, grijač se automatski uključuje, zagrijava vodu na temperaturu za čišćenje vode i tako sprječava nastanak legionele, odnosno njezino uklanjanje.

Zaštita od pregrijavanja

Zaštita od pregrijavanja sprječava povećanje temperature vode u grijalici na više od 90 °C. Grijač se isključuje i upozorava korisnika na prekomjernu temperaturu vode zbog pogreške u radu. Također štiti korisnika od nastanka opeklina zbog iznimno vrele vode.

Zaštita od suhog uključenja

Zaštita od suhog uključenja sprječava uključenje zagrijavanja prazne grijalice i tako štiti unutrašnjost grijalice od pregrijavanja i pregorijevanja.

EcoSmart

ušteda do 25 % energije

Napredna i pametna značajka EcoSmart prilagođava rad grijalice vašim potrebama. Optimizacijom zagrijavanja vode štedi do 25 % energije.

Kako djeluje EcoSmart?

Značajka prati vaše navike potrošnje vode. Nakon 7 dana izračunava optimalan način rada koji odgovara vašim potrebama, a troši minimalnu količinu energije. Značajka pamti kada u danu koristite najviše tople vode, tj. kad je potrošnja vode najveća. Na temelju tih izračuna grijač se automatski uključuje i isključuje, štedeći energiju jer ne treba održavati stabilnu temperaturu (npr. 55 ° C) kao kod standardnih postavki. Ako želite ili trebate promijeniti postavke, jednostavno ponovite postupak snimanja navika.

EcoCare

Prihvatljivo za okoliš i prikladno za ljude

Grijalice nove generacije izrađene su od 100 % recikliranih materijala i ekološki su prihvatljive. Ne sadrže materijale štetne za ljude.

Kvalitetne
izolacije

Novu generaciju odlikuju brojna tehnička svojstva koje osiguravaju učinkovitu potrošnju energije. Jedna od njih jest sloj posebne toplinske izolacije koji je u nekim modelima debeo i do 100 mm. Proizveden je od visokokvalitetne, ekološki prihvatljive poliuretanske pjene koja ne sadrži klorofluorougljike (CFC).

Europska
kvaliteta

Uređaji nove generacije sadrže komponente izrađene od priznatih europskih proizvođača, što osigurava pouzdanu kvalitetu i dug vijek trajanja električnih grijalica

Dvostruka protukorozijska
zaštita

Nova generacija električnih grijalica može se pohvaliti vrhunskim, izuzetno čistim emajlom i velikom magnezijevom anodom, koji osiguravaju trajnost čak i u najtežim uvjetima rada, bez štetnih primjesa u vodi.

Zaštita od utjecaja
na okoliš

Kovinski spremnici grijalica izrađeni su od visokokvalitetnoga hladno valjanog čeličnog lima, što je čvrsta podloga za postupak emajliranja. Deblji čelični lim (2,25 mm za gornji i donji dio spremnika i 1,80 mm za sloj) i zaštitni sloj osiguravaju bolju trajnost u teškim uvjetima rada. U pažljivo kontroliranome postupku mokrog emajliranja, posljednji premaz nanosi se na 850 ° C.

Jednostavno i izravno
upravljanje

Digitalno elektroničko podešavanje mekim tipkama omogućuje jednostavnu, izravnu i laganu kontrolu za izvrsnu energetsku učinkovitost.